Afdækning​

Hos Aarhus-facaderenovering.dk går vi meget op i grundig afdækning af vinduer, døre mm. Vi ved at grundig afdækning betyder meget for vores kunder, ligesom generel oprydning efter vi har være på besøg.

Udkradsning​

Vi har altid tilkoblet støvsuger samt udkradseranordning til vinkelsliberen, så vi får en ensartet udkradsning samt reduceret støvgenerne absolut mest muligt.

Vi kradser mørtelfugerne ud fra 14mm.& op til 40mm. alt efter hvor dårlig stand mørtelfugerne er i. Yderligere sørger vi altid for grundig afdækning så vinduer og andet materiel ikke tager skader!

Vi bruger 3 forskellige stk. materiel til udkradsning af mørtelfuger (1.Vinkelsliber 2.Støvsuger 3.udkradseranordning).​

Omfugning​

Mørtlen blandes i en ikke alt for blød konsistens, der vandes grundigt ud før man påbegynder fugearbejdet. Der bruges en fugeske og evt. et pudsebræt til at holde mørtlen under fugningen. Igen sørger vi for grundig afdækning af vinduer & anden belægning, så disse ikke tager skade under fugearbejdet.

Fugemørtler kan lidt forenklet deles op i to typer:

Hydraulisk kalkmørtel (KKh-mørtel). = Ældre bygninger

Kalk-cement-mørtel (KC-mørtel). = Moderne byggeri

-En god ide er at benytte den mørtel som byggeriet oprindeligt er opført i, da disse arbejder bedst sammen!

Vandskuring

Vi er specialister i at vandskure dine murer så de fremstår pæne og nye!

Oprydning

Da udkradsning og omfugning ikke kan undgås at svine og larme, har vi oprydningen efter os selv i toppriotet. Vi laver hver dag en grov oprydning, står tingene ikke bare står til!
-Vi kan ikke fjerne et hvert spor efter os, men det er tæt på.

Ang. pris har vi en tommelfingerregel: Nu hårdere fugen er, dårlige adgangsforhold, murudsmykning, des dyrere bliver det oftest.
Kontakt os idag, så sørger vi hos Århus facaderenovering for, at renoveringen af jeres facade bliver en succes!

Sådan repararer vi hos Aarhusfacaderenovering en typisk sætningsrevne / skade:

-Sætningsskader fræses i 55mm dybde, og Ca. 40 cm. på begge sider af revnen, dette gøres hver 20-30 cm. langs hele sætningsskaden. Rustfrit tentorstål ilægges og der fuges bagefter med sand & cement og yderligere med en fugemørtel lignende den eksisterende der ses på bygningen.​